خواص رب انار خانگی


خواصی که در انار وجود دارد در رب انار موجود است.البته وقتی که انار را می جوشانیم، برخی از ویتامین های آن از بین می رود.تهیه رب انار به روش خانگی بسیار مؤثرتر از تهیه آن توسط کارخانه می باشد.
رب انار که به عنوان چاشنی غذا مورد استفاده قرار می گیرد، از جوشاندن و غلیظ کردن آب انار به دست می آید.امروزه بیشتر انار دانه سیاه به روش صنعتی تهیه می گردد، که مدت زمان جوشاندن آب انار در این روش کمتر از روش خانگی است.در برخی رب انارهای بازاری برای صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه استفاده می کنند.اگر دانه های ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده نموده اید، همان تفاله آلوچه می باشد.
تهیه انار میدان شیراز به روش خانگی که به صورت بهداشتی و انار سالم استفاده می شود بسیار اهمیت دارد و ارزش غذایی آن به اندازه انار می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *