طرز تهیه رب انار خانگی سوته ده گرگان


در شهر و در روستای سوته ده که مردمان زحمت کش و مهمان نوازی دارد. زنان پرتلاش روستا همه ساله، از اوایل مهر، برای درست کردن رب انار طبیعی جمع می شوند. ابتدا انارها را شسته ودانه دانه میکنند وداخل دیگ مسی بزرگ انارهای دانه شده رابه همراه سه لیوان اب می پزند. اب بخاطر ته نگرفتن رب انار است. و روی اتش هیزم جنگلی میگذارند دو یا سه ساعت روی شعله است تا اب پز یا (پنه) شود .وقتی خوب اب انار ازهسته اش جداشد انهارا درون ابکش میریزیم خوب اب از هسته جدا شود دراینجا با ملاقه هم میزنیم تا گوشت از هسته خوب جداشود بعد از هفت یا هشت ساعت رب انار خوشمزه وارگانیک اماده میشود.
در این روستا. رب انار به صورت غلیط ( سفت) طبخ میشود. و نگهداریش اسان است در هر محیطی میتوان رب انار را نگهداری کرد. به صورت طولانی مدت ۱۰ تا ۱۵ سال ماندگاری دارد. غذاهای معروف این روستای٬ خوش اب هوا، فسنجون٬ قرمه سبزی و ترشی دم ( که گوشت گاو وگوسفندومرغ رادرپیاز فراوان همراه رب انار به صورت دم میگذارند ارام ارام پخته می شود.) و تهچین گوشت ازدیگر غذاهای این روستا است که بارب انار اماده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *