انگور میوه ای تابستانی می باشد که دارای انواع مختلفی می باشد و بیشتر در شهر های غربی کشور مانند کرمانشاه و ارومیه و کردستان کشت و تولید می شود. از جمله شهر هایی که دارای مرغوب ترین انگور ها می باشند ارومیه می باشد که شیره انگور آن نیز با کیفیت و مرغوب می باشد. با پیشرفت علم و صنعت و مواجه شدن انسان امروزی با زندگی ماشینی و صنعتی سلامت انسان در خطر بزرگی می باشد. بنابراین برای کاهش این خطرات و هم چنین پیشگیری از آن ها لازم است که انسان موادی با ارزش غذایی بالا را در برنامه غذایی خود بگنجاند. شیره انگور از جمله مواد خوراکی با ارزش غذایی بالایی است که برای سلامت انسان ضروری است.
روش های تهیه شیره انگور
شیره انگور در گذشته فقط به صورت سنتی و خانگی تولید می شد. در این روش شیره انگور بدون استفاده از دستگاه های صنعتی و تنها با استفاده نیروی دست تولید می شود. در روش صنعتی شیره انگور را با استفاده از دستگاه های پیشرفته صنعتی در کارخانه های تولیدی صنعتی تولید می شود. قیمت فروش سه شیره در امل همانند قیمت خرید بهترین شیره انگور در امل را می توانید از طریق شماره تماس های موجود در این سایت استعلام بگیرید. در روش هایی که شیره انگور تولید می شود نباید از مواد اضافی و افزودنی در تولید آن استفاده شود. توجه داشته باشید شیره ای که توسط هر کدام از دو روش ذکر شده تولید شده باشد در صورتی اصل می باشد که از انگور های مرغوب و سالم تهیه شده باشد و در بیرون از یخچال کپک نزند.
مصرف شیر و شیره انگور
علاوه بر این که مصرف به تنهایی این نوع شیرخ بسیار مقوی و پر خاصیت می باشد مصرف آن همراه موادی مانند شیر نیز خاصیت آن را دو چندان می کند. ترکیب این دو با هم بسیار مقوی است و دارای انرژی بسیاری نیز می باشد. در ترکیب این دو نوع ماده خوراکی می توان از ادویه هایی مانند دارچین و جوز هندی نیز استفاده کرد. برای تهیه این نوع معجون شگفت انگیز مقداری شیر را درون شیرجوش ریخته و جوز هندی و دارچین را درون آن انداخته و حرارت می دهیم. وقتی شیر به جوش آمد صبر کنید تا مدت زمان ۵ دقیقه پخته شود. بعد آن را خاموش کرده و شیره انگور را به آن اضافه کنید و سپس میل کنید.
نمایندگی مستقیم فروش شیره انگور
شیره انگور اصل را می توانید از طریق نمایندگان فروش مستقیم انواع شیره جات در فروشگاه های معتبر موجود در سطح کشور تهیه نمود. این نمایندگان با حذف واسطه ها و دلالان این نوع ماده خوراکی با ارزش را با قیمت ارزانی در اختیار مشتریان قرار می هند. شیره انگور عرضه شده توسط فروشگاه های معتبر دارای غلظت کافی و مناسب می باشد و در حالت عادی و در بیرون از یخچال کپک نمی زند. شیره ای به صورت استاندارد تولید نشده باشد و دارای غلظت کمی باشد به راحتی خراب شده و کپک می زند. بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم این نوع مواد خوراکی را از فروشگاه های معتبر و از طریق نمایندگان آن ها خریداری نمایید.
بدون دیدگاه