پخش عمده رب انار پاوه


پخش عمده رب انار پاوه با دارا بودن سطح ارزش غذایی و بالا بودن کیفیت موجب لذت زیادی در نظر مصرف کننده می شود.

رب انار پاوه از کیفیت بالایی برخوردار است که دلیل این موضوع هم به سلیقه و زحمت کشی مردمان پاوه بر می گردد که

با چندین سال سابقه در زمینه تولید رب انار به دست آورده اند.

رب انار اصل و طبیعی پاوه محصول انار های پرورش یافته در کوه های شاهو و بسیار خوش مزه می باشد که تفاوت بسیار مهمی

در ساختار این محصول با محصولات دیگر استان ها وجود دارد که درخت انار در کوه های شاهو (زاگرس) توسط آفت کش ها مسموم نمی گردد

و صرفا به صورت سنتی و طبیعی برداشت می شوند.

تفاوت بسیار مهم دیگری که دارد در نوع پرورش گیاه است که برخلاف تمامی کشاورزان دیگر شهر ها، درختان را با روش های بسیار قدیمی

(ارگانیک امروزی) تقویت می نمایند.

آِیا می دانید با کیفیت ترین رب انار ها مختص به چه مناطقی است ؟:

  • رب انار ساوه
  • رب انار پاوه
  • رب انار کردستان (اورامانات)
  • رب انار مناطق محدودی از همدان
  • و…

با توجه به طبع ترش گرایی مردمان خون گرم اصیل کرد استان کرمانشاه ، تولید رب انار یک سنت هزاران ساله آن ها است

که حتی در کتاب های بسیار قدیمیباقی مانده از دوران قدیم به کیفیت و طعم رب انار این منطقه اشاره شده است که مشخصا

نشان از کیفیت و مرغوبیت همیشگی این محصول در طول زمان است.

دانش و فناوری تولید رب انار نه به صورت نوشته بلکه نا نوشته و سینه به سینه از اجداد ما به ما رسیده و از اهمیت غذایی آن

بسیار شنیده ایم . یک نکته فوق العاده با ارزش آن که در هر نسل یک تجربه جدید برای رسیدن به کیفیت بالا تر به آن افزوده شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *