طرز پخت فسنجان با رب طبیعی نارملا


طرز پخت فسنجان با رب انار طبیعی نارملا
فسنحان از قدیمی ترین غذاهای مخصول ایران می باشد. کسی نیست که تا الان فسنجان نخورده باشد و یا ندیده باشد.
هر کس بنا به ذائقه خود و خانواده از دستور خاصی برای تهیه فسنجان پیروی می کند.
?‍? مواد اولیه برای تهیه فسنجان
• یک لیوان گردوی چرخ شده
• یک عدد پیاز رنده شده متوسط
• یک قاشق غذاخوری رب انار طبیعی ترش+یک قاشق انار دانه سیاه ملس نارملا
• مقدار کمی روغن و نمک و ادویه
♨️طرز پخت
ابتدا مرغ را بطور کامل سرخ می کنیم و کنار میگذاریم.
در ادامه پیاز را سرخ کرده و گردو را یک تفت کوچکی میدهیم و حدود ۳لیوان آب اضافه میکنیم تا وقتی که به جوش بیاید، بعد از به جوش آمدن، شعله را کم میکنیم تا به آرامی حدود ۵ تا ۷ ساعت جا بیفتد و روغن بیاندازد.
مرغ سرخ شده را یکساعت آخر پخت به مواد می افزایید.
در اوخر پخت، به فسنجان رب انار میافزاییم و ادویه، نمک را اضافه میکنید.
?نکات مهم
➖اگر فسنجان ترش دوست ندارید، مقداری شکر درون فسنجان بریزید.
➖بهتر است از انار میدان شیراز طبیعی و قهوه ای استفاده شود.
➖سعی نمایید در تهیه فسنجان از گردوی مرغوب استفاده نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *