طعم خوش رب انار را می توان فقط در رب انار های ارگانیک و طبیعی جستجو نمود. رب انار طبیعی بدون افزودنی ها و رنگ های خوراکی، پخت می شود.
پخت طولانی و بهداشتی از خصوصیات ممتاز رب انار محلی میخوش می باشد. مرغوب ترین رب انار، در محیطی کاملا بهداشتی، با روشی سنتی، آبگیری می شود و روی آتش متوسط و در زمانی طولانی می جوشانند تا جایی که آب انار تبخیر شود و عصاره غلیظ خوشرنگ باقی بماند.
مکان هایی مثل رستوران های سنتی، فروشگاههای موادغذایی، تهیه غذا ها می توانند رب انار طبیعی و خوش طعم را بصورت عمده تهیه کنند تا از تخفیف خوبی برخوردار شوند.
پخش عمده انواع رب انار ارگانیک شهر های گرگان، ساوه، کاشمر و ….. آغاز شد.
بدون دیدگاه