نگهداری از انواع رب انار


نگهداری از انواع رب انار یکی از مسائلی است که باید قبل از تهیه آن بدانیم زیرا در صورت نداشتن اطلاعات کافی و مراقبت نادرست، در مدت زمان کوتاهی رب ما کپک خواهد زد.
طی چندین سال گذشته در کشور ما اقبال عمومی مردم به رعایت بهداشت مواد غذایی بیشتر شده است. تا چندین سال پیش هنگام خرید مواد غذایی فاسد شدنی، توجه چندانی به تاریخ تولید و انقضاء و همچنین علامت استاندارد محصول نمیشد اما امروزه بخاطر گسترش سطح آگاهی عمومی مردم، این مسئله بسیار مهم جلوه گر شده است.
اما گذشته از تاریخ مصرف محصول، نحوه استفاده صحیح و نگهداری اصولی از آن نیز شرط مهمی محسوب میشود. زیرا بسیار اتفاق افتاده که ماده غذایی تاریخ مصرف داشته اما به دلیل نگهداری در شرایط نامطلوب، سلامت خود را از دست داده و موجب بیماری و مسمومیت سایرین نیز شده است.
در میان انواع کالاهای خوراکی، نگهداری از مواد غذایی فرآوری شده مانند رب گوجه و رب انار بسیار مهم و حائز اهمیت است چرا که استعداد بیشتری برای فساد و خرابی دارند.
اولین نکته برای حفظ این نوع محصولات، قرار دادن آن در یخچال است. از بین انواع رب انار، آن دسته از رب هایی که از پخت دانه انار تهیه شده است بخاطر تبخیر بالا و سفتی زیاد، نگهداری راحت تری دارد اما رب هایی که از پخت آب انار درست شده اند امکان خرابی و کپک زدگی بالایی دارند لذا قرار دادن آن در یخچال ضروری است بخصوص در مناطقی با آب و هوای مرطوب و شرجی.
رب های مایع، اغلب در مناطق مرکزی و کویری کشور تهیه میشوند و رب انار سفت، محصول شهر های شمالی کشور است.
نکته مهم دیگر برای حفظ طولانی مدت رب انار این است که هنگام استفاده از آن حتما باید از قاشق تمیز استفاده کرد. از فرو بردن قاشق چرب و کثیف به رب به شدت باید اجتناب شود.
نکته سوم، ظرف نگهداری از رب انار است. بهتر است که این محصول در ظرف های شیشه ای ریخته شود. در این صورت مدت زمان مصرف آن تا ۲ سال و گاهی بیشتر افزایش پیدا میکند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *