نمایندگی فروش رب انار صنعتی غلیظ
رب انار صنعتی را با خوشمزه ترین طعم و مزه و با کیفیت ترین حالت ممکن فقط از سایت نارملا تهیه فرمایید. حال این سوال پیش می آید که رب انار صنعتی چیست؟ چه خواصی دارد؟ تفاوت آن با رب انار طبیعی چیست؟
رب انار صنعتی چیست؟
برای تهیه رب انار صنعتی ابتدا انار ها شسته و مواد ذاید حذف می شود. بعد از شستشو، میوه همراه با پوست در دستگاه پرس تحت فشار قرار گرفته و آب آن استخراج میگردد.در ادامه، آب استخراج شده در دستگاه های مخصوص به نام دیگ پخت همراه با خلاء در مدت چند دقیقه در حرارت های پایین تلغیظ میشود.رب انار تلغیظ شده به طور اتوماتیک وارد ظروف شیشه ای شده و سریع دربندی میگردد و بعد از بر چسب زدن تا زمان توزیع در انبار نگهداری می شود.
خواص رب انارچیست؟
- مصرف منظم رب انار میزان اسیدهای چرب در خونرا کاهش میدهد در نتیجه موجب لاغر می شود.
- مصرف رب انار باعث کاهش کلسترول می شود.
- رب انار برای معده و کبد بسار مفید می باشد
- سرشار از آنتی اکسیدان و یک ماده غذایی ضد سرطان محسوب می شود.
- مصرف رب انار به تصفیه خون کمک می کند.
- رب انار دارای ویتامین های گروه ب می باشد و به همین دلیل برای ماهیچه و سیتسم قلبی عروقی بسیار مفید می باشد.
تفاوت آن با رب انار طبیعی چیست؟
تفاوت آن با رب انار محلی این است که رب انار محلی در محیطی بهداشتی و مکانیزه و بدون هرگونه دخالت دست از مرحله پوست گیری تا تغلیظ انجام می شود و با درجه حرارتی مناسب بدون از بین رفتن خاصیت های آن تولید می شود اما رب انار محلی در محیط خانگی و تمامی مراحل با دست و بدون استفاده از دستگاه های مکانیزه صورت می گیرد.
بدون دیدگاه