مرکز خرید و فروش شیره انگور صنعتی با لذیذ ترین طعم ممکن و همچنین عالی ترین امکانات تهیه آن ها آماده خدمت گذاری
ویژه به مشتریان خاص می باشد.
شاید برایتان جای سوال باشد آیا در حقیقت شیره انگور چیست ؟
با ما همراه باشید تا توضیحاتی در باره ی شیره انگور و دانستنی های لازم آن بپردازیم.
شیره انگور محصولی خوراکی است که شبهاتی زیاد به شربت دارد همچنین غلیظی قابل توجهی دارد.
که در حقیقت از اصل آب انگور حاصل می شود. با انجام عملیات تبخیر و غلیظ کنندگی بر روی آب انگور میبینیم که شیره انگور
تبدیل خواهد شد.
آیا می دانید در کل ایران نزدیک به ۱۰۰ نوع انگور کشت میشود ؟ البته این موضوع ارتباط غیر مستقیم با شیره تولیدی انگور
دارد مثلا باور های غلطی وجود دارد همچون این که از هر نوع انگوری شیره میگیرند، خیر کاملا اشتباه است.
در حقیقت انگور هایی که درشت و خیلی شیرین بوده و در موقع رشد کمتر آب جذب کرده باشد یا به زبان ساده تر
درختانگور مورد نظر کم تر آبیاری شده باشد سیار مناسب شیره گرفتن است..
شیره را امروزه به ۲ روش اصلی تهیه میکنند؛ شیوه سنتی و شیوه صنعتی.
ما معمولا شیره های صنتی را موردی مناسب تر از شیره سنتی می دانیم به دلایل خاص خود.
دلایل ترجیح شیره صنعتی در مقابل شیره سنتی :
- معمولا در صنعت میوههای انتخابی و روند فرآوری شیره از نظر بهداشتی تائید شده هستند.
- این محصولات در شرکت ها تحت کنترل است
- شیرههای صنعتی در دیگهایی تحت خلأ تهیه میشوند
- شیره گیری در دمای پایین و با سرعت بیش تری انجام میشود.
- شیره حاصله خواص تغذیهای بیشتری دارد
حتی گفته می شود از طرفی وقتی مواد قندی شیره ، کمتر تحت حرارت قرار گیرد پس در مقایسه با انواع شیره سنتی
که حرارت زیادی میبیند، نمیسوزد !!!
این ها دلایلی بر انتخاب شیره های صنعتی بر شیره های سنتی می باشد.
بدون دیدگاه