طرز پخت فسنجان با رب انار طبیعی نارملا
فسنحان از قدیمی ترین غذاهای مخصول ایران می باشد. کسی نیست که تا الان فسنجان نخورده باشد و یا ندیده باشد.
هر کس بنا به ذائقه خود و خانواده از دستور خاصی برای تهیه فسنجان پیروی می کند.
?? مواد اولیه برای تهیه فسنجان
• یک لیوان گردوی چرخ شده
• یک عدد پیاز رنده شده متوسط
• یک قاشق غذاخوری رب انار طبیعی ترش+یک قاشق انار دانه سیاه ملس نارملا
• مقدار کمی روغن و نمک و ادویه
♨️طرز پخت
ابتدا مرغ را بطور کامل سرخ می کنیم و کنار میگذاریم.
در ادامه پیاز را سرخ کرده و گردو را یک تفت کوچکی میدهیم و حدود ۳لیوان آب اضافه میکنیم تا وقتی که به جوش بیاید، بعد از به جوش آمدن، شعله را کم میکنیم تا به آرامی حدود ۵ تا ۷ ساعت جا بیفتد و روغن بیاندازد.
مرغ سرخ شده را یکساعت آخر پخت به مواد می افزایید.
در اوخر پخت، به فسنجان رب انار میافزاییم و ادویه، نمک را اضافه میکنید.
?نکات مهم
➖اگر فسنجان ترش دوست ندارید، مقداری شکر درون فسنجان بریزید.
➖بهتر است از انار میدان شیراز طبیعی و قهوه ای استفاده شود.
➖سعی نمایید در تهیه فسنجان از گردوی مرغوب استفاده نمایید.
طرز پخت فسنجان با رب طبیعی نارملا

بدون دیدگاه