
رنگ رب انار بستگی به زمان و فرایند پخت این محصول دارد. رب انار خانگی اگر تیره و سیاه باشد به این معنی است که مرغوب و اصل می باشد و زمانی طولانی حرارت دیده و غلیظ شده است.
این نوع رب انار، در هیچ شرایطی در بیرون از یخچال تا چندین سال فاسد نمیشود.
ولی رب انار های طبیعی که بوسیله دستگاههای مکانیزه تهیه می شوند از رنگ سرخ خوشرنگی برخوردار هستند و این بخاطر مدت زمان کمی می باشد که رب انار تولید می شود.
اما به این نکته باید توجه کنید که رب انار های غلیظ و رقیقی در کارگاهها و کارخانه ها تولید می شوند که رنگ سیاه و غلظت خوبی دارند ولی هرگز رب انار طبیعی نیستند.
تشخیص رب انار اصل و طبیعی از رب صنعتی و ناخالص برای مشتریان آسان نیست ولی قیمت ارزان این محصولات صنعتی می تواند مهر تاییدی بر اصل نبودن رب انار باشد.
در صورت تمایل برای مشاوره و تهیه ی رب انار طبیعی و ارگانیک با ما تماس بگیرید.