خرید رب انار رسمی یا قجری یکی از دغدغه های مشتری های عمده سایت می باشد.
در اینجا توضیحی مختصر در باره رب انار قجری یا سفت و رب انار رسمی یا شل می دهیم.
رب انار قجری از غلظت خیلی بیشتری برخوردار میباشد.
رب انار قجری از آب انار و گوشت یا پوره انار تهیه و تولید می شود.
غلظت رب انار قجری همانند رب گوجه غلیظ هست و همین دلیلی برای ماندگاری این نوع رب در یخچال می باشد.
و اما رب انار شل یا رسمی یک نمونه دیگر از رب تولید شده در ایران میباشد.
رب انار رسمی از غلظت کمتری برخوردار میباشد و از نظر ظاهری، شبیه شیره میوه جات میباشد.
رب انار رسمی از آب انار خالص تهیه می شود و قیمت این نوع رب بالاتر از رب فجری است.
برای خرید و فروش انواع رب قجری و رب انار رسمی با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان ما بهره ببرید.
مصارف رب انار
رب انار مصارف متعددی در صنایع غذایی و آشپزی دارد.
رب انار در بسیاری از غذاهای شمالی استفاده می شود. مانند فسنجان که از قدیمیترین غذاها میباشد.
در مرغ ترش، اکبرجوجه، شکم پر مرغ و ماهی، قورمه سبزی و انواع ته چینها و آشها از رب انار استفاده می شود.
برای مشاوره و راهنمایی مصارف رب انار با مشاورین ما ارتباط بگیرید.
بدون دیدگاه