خرید رب انار سنتی ملس یکی از دغدغه های دارندگان عطاری و فروشگاههای سطح کشور می باشد.
رب انار سنتی با سه طعم مختلف، رب انار ترش و شیرین و همچنین ملس موجود می باشد که برخی از آنها به صورت خانگی تولید میشود و برخی در کارگاههای کوچک شهرهای انار خیز تولید و عرضه می شود.
رب انار سنتی نیز به دو صورت سفت و شل تهیه می شود.
رب انار سنتی شل در اکثر نقاط کشور ایران مصرف می شود و معمولاً در شهرهای شمالی ایران مصرف فراوانی دارد.
همان طور که می دانید رب انار ترش در استانهای مازندران و گیلان و همچنین گلستان بیشترین کاربرد را دارد
زیرا غذاهای مختلف در استان های شمالی ۲پخت می شود که یکی از ارکان مهم آن را به انار ترش می باشد.
کاربرد رب انار
از مهمترین کاربردهای انواع رب انار می تواند مصرف آن به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف اشاره نمود.
در نوع دیگر می توان از رب انار به عنوان چاشنی در کنار غذاهای سرخ شده مثل ماهی کبابی و مرغ سرخ شده استفاده نمود.
یکی از مصارف و کاربردهای اصلی رب انار در تهیه و تولید زیتون پرورده می توان نام برد.
در تولید زیتون پرورده عمده و خانگی از رب انار صنعتی و سنتی استفاده می شود.
در بازار نارملا بهترین نوع از رب انار سنتی که به صورت شل و سفت تولید می شود در اختیار مشتریان عزیز قرار می گیرد.
بدون دیدگاه