تولید انواع رب انار رستورانی

رب انار بهترین طعم دهنده غذاها است. که طرفداران زیادی دارد رب انار ساوه که به صورت طبیعی تولید می شود. طعم میوه انار و ویتامین ان باحرارت از بین نمیرود .
این روزها کار پخش رب انار به تمام نقاط کشور کاری اسان است. و از طریق تلفن و اینترنت به آسانی میتوان آن را تهیه کرد.
رب انار ملس که بیشترین طرفدار را دارد دربسیاری از غذاها استفاده میشود.
در غذاهایی مانند فسنجان، قورمه سبزی، و همچنین در سرو بسیاری از غذاهای سنتی مانند اکبر جوجه نیز کاربرد دارد. در کارخانه های سراسر کشور انواع رب انار و سس انار تکنفره رستورانی تولید و بسته بندی می شود.
این نوع رب انار بصورت وکیوم شده ۵۰ گرمی و بصورت ساشه ۲۰ گرمی عرضه می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *