فواید خوردن رب انار طبیعی


فواید خوردن رب انار طبیعی بیش از یک چاشنی خوشمزه می باشد. رب انار که از حرارت دادن آب انار تهیه می شود، در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.
رب انار که از جوشاندن آب انار تهیه می شود؛ علاوه بر خوش طعم بودن ،خواص شگفت انگیزی نیز دارد.

خواص بی نظیر رب انار

• رب انار همانند انار، سرشار است ویتامین های A، B و C است؛ که در پیشگیری از سرماخوردگی موثراند؛ هرچند با حرارت دادن آب انار ویتامین C آن اندکی کاهش پیدا می کند.
• رب انار به چربی سوزی و کنترل وزن کمک می کند.
رب انار ارگانیک به خاطر داشتن ماده ای به نام اسید الاژیک و پنی فنول، کلسترول خون را پایین می آورد.
• رب انار سالم و بهداشتی، طعم دهنده ای پر کالری و بدون چربی برای انواع غذاها می باشد.
• خوردن رب انار در دوران بارداری، به علت داشتن ماده‌ ای به نام نیاسین به رشد جنین کمک می کند. جدا از اینکه به تنهایی، ترشی خوشمزه ای نیز می باشد.
• رب انار سالم به کارکرد سیستم گوارش کمک کرده و هضم غذا را آسان تر می کند.
• مصرف رب انار طبیعی در غذا باعث تقویت سیستم عصبی می شود.
رب انار طبیعی به علت داشتن ویتامین c و آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را مقاوم کرده و به مبارزه با آلودگی های محیطی بر می خیزد.
همواره باید سعی کرد که رب اناری طبیعی و بهداشتی، بدون مواد نگهدارنده و هر گونه افزودنی دیگر تهیه کرد. فقط برای طعم بهتر اضافه کردن اندکی نمک به آب انار در حال جوشیدن اشکالی ندارد. با استفاده ی منظم از این چاشنی معجزه آسا سلامتی خود را تنظیم کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *