رب انار، آب انار غلیظ و تیره رنگ است. خوردن رب انار خانگی، فواید بیشمار و شگفت انگیزی برای بدن دارد. رب انار خانگی را می توان همراه غذا و یا به تنهایی مصرف کرد.
رب انار از گرما دادن آب انار و غلیظ شدن آن به دست می آید. گاهی اوقات مقدار کمی آبلیمو و شکر نیز به آن اضافه می کنند.
رب انار اگر به روش سالم و خانگی تهیه شود؛ همانند انار خواص بی نظیری دارد.
فواید مصرف رب انار خانگی
رب انار سرشار از ویتامین، به خصوص ویتامین های گروه B و آنتی اکسیدان است. ویتامین C موجود در انار با حرارت دادن، اندکی پایین میآید. اما مابقی مواد مغذی موجود در انار، در رب آن نیز موجود است.رب انار پر کالری، بدون چربی، با طعم ملس است و به همین خاطر در انواع غذاها به عنوان طعم دهنده و حتی رنگ دهنده استفاده می شود. در غذای خوشمزه ای مانند فسنجان رب انار نه تنها چاشنی خوشمزه ای می باشد؛ بلکه از مواد اصلی این غذا به شمار می روند.
رب انار به دلیل داشتن ماده ای به نام اسید الاژیک و نوعی آنتی اکسیدان به نام پلی فنول، کلسترول بد خون را کاهش می دهد.
خوردن رب انار، به افرادی که اضافه وزن دارند؛ برای چربی سوزی بهتر، توصیه می شود.
رب انار خانگی بهترین ترشی طبیعی برای مصرف در دوران بارداری است. این ترشی نه تنها هیچ ضرری ندارد؛ بلکه به علت داشتن نیاسین به رشد مغز و ذهن جنین کمک می کند.
خاصیت آنتی اکسیدانی رب انار باعث مقابله با رادیکال های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. این ماده غذایی احتمال ابتلا به انواع سرطان را در افرادی که مرتب از آن استفاده میکنند؛ کاهش میدهد.
بدون دیدگاه