
فروش بخشی از رب انار موجود در شرکت های تولیدی، برای مصارفی همچون تهیه لواشک انجام می پذیرد که در این بین رب های قرمز رنگ مناسب ترین آن می باشند.
بخش قابل توجه ای از میوه های ترش و خوشمزه تبدیل به تنقلاتی می شود که مشتری اش در ایران کم نیست.
لواشک فرآورده ای است که از میوه های همچون سیب، گلابی، آلو، انار و… له روش صنعتی یا خانگی تهیه می گردد.
مصرف رب انار در بیشتر لواشک ها بدین منظور است که سبب خوش رنگی و طعم ترش یا ملس این محصول گردد.
رب انار قرمز ترش بهترین رب مورد استفاده برای لواشک است که می تواند حاوی کیفیت و مزه عالی نیز گردد.
رب انار شمال، ساوه، فردوس و یزد از بهترین محصولاتی از این دست بوده که متصدیان امر تهیه لواشک به خوبی می توانند آن را در حجم بالا از شرکت های تولید کننده از جمله نارگل خریداری نمایند.