
رب انار ملس خانگی که به روش طبیعی تهیه شده است؛ به صورت اینترنتی عرضه می شود. خوردن رب انار و اضافه کردن آن به غذا خواص فراوانی دارد.
تهیه رب انار تا حدودی مانند درست کردن رب گوجه فرنگی، رب آلوچه و رب میوه های دیگر است. با این تفاوت که دانه های انار بسیار ریز می باشند و موقع له کردن آنها باید مواظب باشیم؛ که هسته ی سفید رنگ داخل آنها خرد نشود. زیرا انجام این کار ممکن است؛ طعم تلخی به رب انار بدهد.
برای تهیه ی رب انار نیاز چندانی به اضافه کردن نمک نداریم. اما بهتر است؛ در پایان کار مقدار خیلی کمی نمک به آن اضافه کرد. به هیچ وجه نباید به رب انار شکر اضافه کرد. زیرا قند موجود در آن را بالا برده و از ارزش غذایی آن می کاهد. به علاوه افزودن شکر، باعث می شود؛ که رب انار زود کپک بزند.
اگر طعم رب انار ترش را دوست ندارید؛ و یا تمایل دارید از رب اناری دو مزه یعنی نه خیلی ترش و نه شیرین در غذا استفاده کنید؛ می توانید از انارهای شیرین و ملس برای تهیه ی رب استفاده کنید.
رب انار اگر به صورت طبیعی تهیه شود؛ هرگز طعمی کاملاً شیرین نخواهد داشت. اما درست کردن رب انار در منزل وقت گیر و دشوار است. از طرفی به هر رب انار آماده ای نمی توان اعتماد کرد.
برای خرید رب انار خوب بهتر است؛ از سایت های اینترنتی کمک گرفت. رب انار طبیعی و ملس خانگی، با قیمت مناسب، به طور مستقیم و از طریق این سایت عرضه می شود. رب انار ملس را علاوه بر استفاده در غذا می توان به تنهایی و به عنوان یک ترشی خوشمزه نوش جان کرد.
منبع: بازار انار ایران