رب انار غلیظ و تیره رنگ خانگی بهترین نوع رب اناری است؛ که می توان در انواع غذاها استفاده کرد. طرز تهیه رب انار غلیظ خانگی آسان، اما اندکی وقت گیر است.
رب انار، یک چاشنی ایرانی است؛ که از روزگاران گذشته، زینت بخش آشپزخانه ها و طعم دهنده ی غذاهای خوشمزه ایرانی بوده است.
در گذشته، رب انار را مانند رب گوجه فرنگی، در منزل تهیه می کردند. اما امروزه اغلب رب انار آماده را از بازار خریداری می کنیم. در هر صورت اگر رب انار به صورت ارگانیک تولید شود؛ علاوه بر خوشمزه بودن، بسیار پرخاصیت است.
سس گلوریا نوعی سس بسیار عالی می باشد و کسانی که دارای مزاج های بسیار تند هستند می توانند از آن استفاده نمایند.
روش تولید رب انار خانگی
روش اول: یک روش این است که پس از جدا کردن دانه های انار و آبگیری آنها، آب انار را صاف کرده و تفاله های آن را جدا کنیم. سپس آب انار را روی شعله ی گاز قرار دهیم تا به غلظت مطلوب برسد. بعد از این که رب انار تا حدودی خنک شد؛ می توان آن را در ظروف مناسب نگهداری کرد.
روش دوم: دانه های انار را همراه با مقداری آب روی گاز قرار می دهیم. در حالی که دانه های انار و آب همراه آنها، در حال حرارت دیدن است؛ می توان با وسیله ای (مثلاً ملاقه ی بزرگ یا گوشت کوب) آنها را له و آبگیری کرد. بعد از این که آب انار تیره رنگ و غلیظ شد؛ باید تفاله ها را از آن جدا کرد.
شما می توانید سس قرمز دلپذیر را هم که از خانواده رب گوجه می باشد در منزل تهیه نمایید و مصرف کنید.
نکات مهم درباره تهیه و نگهداری رب انار
• رنگ رب انار بیشتر به میزان گرمایی که به آن رسیده، بستگی دارد. هرچه حرارت بیشتر باشد؛ رب انار تیره تر و غلیظ تر می شود.
• رب انار خوب غلیظ و قهوه ای رنگ است. البته این غلظت نباید بیش از حد و به گونه ای باشد؛ که پس از قرار دادن در یخچال استفاده از آن مشکل شود.
• رب انار را بهتر است در ظرف های شیشه ای و دردار نگهداری کرد. به طوری که هوا وارد آن نشود. انجام این کار از کپک زدن رب انار پیشگیری می کند.
بدون دیدگاه