خرید رب انار ترش مرغوب

رب انار ترش در پخت انواع غذاهای ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. شناخت رب انار سالم و تازه کار چندان سختی نیست اما برای خرید رب انار مرغوب باید نکاتی را مد نظر قرار دهیم.
صدها سال است که ایرانیان به کاربرد های متفاوت و متنوع رب انار ترش و شیرین پی برده اند و برای بهره گیری از خواص کم نظیرش، از آن در تهیه غذاهای مختلف مورد استفاده کرده اند. یکی از این غذا ها که در زمره غذاهای پر طرفدار نیز محسوب میشود فسنجان است.
اما برای خریداران این محصول لازم است که بدانند هنگام تهیه آن باید چه نکاتی را مد نظر داشته باشند.
اولین نکته در تشخیص رب انار رنگ آن است که بیانگر کیفیت پخت آن میباشد. در واقع پخت رب انار در زمان خاصی صورت میپذیرد اگر رب بیش از این زمان روی حرارت باقی بماند رنگش تیره خواهد شد. بنابراین رب اناری که صبق اصول صحیح پخته شده باشد باید قرمز خوش رنگ باشد.
یکی دیگر از نکات مهم در تهیه رب انار بوی آن است. نباید توقع داشت که با باز کردن درب شیشه رب انار بوی غالب و غلیظ انار به مشام برسد زیرا در هنگام فرآیند پخت بخش اعظم بوی آن تبخیر شده و از بین میرود. بوی قوی انار میتواند نشان دهنده وجود اسانس در رب انار باشد.
از دیگر نکات قابل بیان، غلظت آن است. رب انار باید مانند عسل سفت و کشدار باشد.

سیده محبوبه حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با ما