تولید انواع رب انار تک نفره وکیوم شده رستورانی

تولید رب انار تک نفره به صورت بهداشتی و وکیوم شده برای مراکز رستورانی بهتر می تواند مشتریان را از سلامت محصول مطمئن نماید.
با توجه به رغبت مشتریان جهت سرو سس انار و یا رب انار در کنار غذاهای سرخ شده به ویژه مرغ عرضه این محصول طبیعی در اکثر مراکز رستورانی شایع شده است. برخی از رستوران ها رب انار را به صورت فله خریداری نموده و خود اقدام به تهیه سس انار می نمایند اما باید توجه داشت که رعایت بهداشت از اصول کار می باشد
اما فروش رب انار تک نفره وکیوم شده بهتر می تواند گواه سلامت محصول باشد زیرا درب آن پلمپ است و گر، غبار و حشرات راه نفوذ به درون آن را نخواهند داشت. محصولات طبیعی نارگل در این راه با خرید بهترین رب انار از تولید کننده اقدام به تولید و بسته بندی رب انار تک نفره نموده است که با دستگاه های اتوماتیک اقدام به پر کردن و وکیوم آن می نماید.

سیده محبوبه حسینی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با ما